Aviko Potato werkt voor de op- en overslag én voor de aflevering van de pootaardappelen voor haar telers, nauw samen met De Kubbe in Biddinghuizen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het wassen, snijden en ontsmetten van pootaardappelen. Daarnaast werkt Aviko Potato samen met De Kubbe aan de praktische uitvoering en toepasbaarheid van knollen tellen.

Open dag voor aardappeltelers en -verwerkers

De Kubbe is een innovatief bedrijf en viert op vrijdag 9 december haar 25 jarig bestaan met een open dag. In de ochtend zijn er vakinhoudelijke rondleidingen die vooral interessant is voor aardappeltelers en verwerkers. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn onder meer:

  • - Kwaliteit en hygiëne bij pootaardappelen snijden? Geen discussie… of toch wel?
  • - Pootgoed wassen levert méér op dan gewassen pootaardappelen
  • - Onze chemie met uw partij pootaardappelen

Aviko Potato doet ook mee

In de middag staan de deuren ook open voor het bredere publiek. Aviko Potato zal als deelnemer op de bedrijven-beurs ook aanwezig zijn en levert – uiteraard – de heerlijke frites die gratis aan de bezoekers verstrekt wordt.

U komt toch ook?

Voor meer informatie over de open dag en aanmelden voor een interessante en vakinhoudelijke rondleiding kunt u terecht op de website: www.opendagdekubbe.nl