• Header 4
  • Header 2
  • Header 1
  • Header 3

Nieuws

Vanuit Groeikracht kunnen we samen blijven groeien!

De afgelopen jaren is binnen Aviko Potato toenemende aandacht geweest voor de toekomstbestendigheid van de teelt. In gesprekken met telers en onze collega’s bij andere Cosun bedrijven, ervaren we dat er gewasoverstijgende thema’s zijn, die het rendement, het imago en duurzaamheid van de teelt raken. Om onze slagkracht te vergroten en om de toekomstbestendigheid van de teelt te verbeteren, slaan akkerbouwers samen met Cosun bedrijven en externe partners de handen ineen in ‘Groeikracht’.

Lees meer

Aviko voortvarend van start met fabriek Stavenhagen

Het eerste teeltseizoen na de overname heeft Aviko een groei gerealiseerd van het aardappelareaal voor haar vlokken- en granulaatfabriek in het Duitse Stavenhagen. Daarmee is opnieuw een belangrijke stap gezet voor de realisatie van de groeiambities in dit belangrijke marktsegment.

Lees meer

Rixona Oostrum stapsgewijs naar fors hogere capaciteit

Bij Rixona locatie Oostrum vindt momenteel een ingrijpende verbouwing plaats. De verwerkingscapaciteit gaat straks omhoog van 40 naar 60 ton per uur. Tijdens de verbouwing blijft de ‘winkel’ open. Dat vergt wel wat improvisatie.

Lees meer

Marktupdate

Aviko Potato houdt u elke week op de hoogte van ontwikkelingen op de aardappelmarkt i.s.m. DCA-Markt.


Download hier de laatste marktupdate

Vind uw buitendienst

Altijd en overal goed geïnformeerd. Onze buitendienstmedewerkers staan voor u klaar.


Vind uw buitendienstmedewerker

Nieuwsbrief
E-mailadres(*)
Emailadres svp
Validatiecode(*) Validatiecode
Ongeldige invoer