Poolvergadering afland - Toldijk

Op maandag 9 december vindt in Den Bremer in Toldijk de poolvergadering plaats. U bent vanaf 16:00 uur van harte welkom. Het programma begint om 16:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt de poolprijs van de pool afland gepresenteerd. Tevens vindt een evaluatie van de afland periode oogst 2019 plaats en schetsen wij een aantal marktontwikkelingen. Na de vergadering volgt de ‘boerenborrel’, gevolgd door een buffet.

Deze vergadering is uitsluitend voor telers met een afland contract.

U kunt zich via onderstaande formulier opgeven voor de vergadering. 

Naam(*)
Please let us know your name.
Aviko Potato telernummer(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Aantal personen(*)
Ongeldige invoer
Email(*)
Please let us know your email address.

Agro Techniek Assen

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 december 2019 zal de eerste editie van de nieuwe vakbeurs AgroTechniek Assen (ATA) georganiseerd worden in Expo Assen.

ATA 2019 is de indoor landbouw- en mechanisatieshow voor de noordelijke helft van Nederland waarbij de ontmoeting tussen boeren, loonwerkers, leveranciers en dienstverleners centraal staat. Omdat de beurs plaatsvindt in december is het ook bij uitstek een beurs waar nog succesvol zaken gedaan kan worden aan het einde van het jaar.

AgroTechniek Assen biedt ‘alles wat boeren boeit’; het expositieprogramma omvat veehouderijtechniek, landbouwtechniek, interne logistiek, bewaar- en bouwtechniek, onderdelen & componenten en agrarische dienstverlening, zoals financiering, verzekeringen, bouw en ruimtelijke ordening, teelt- en personeelsadvies.

Naar verwachting zullen op de eerste editie circa 250 exposanten in contact komen met circa 15.000 bezoekers; veehouders, akkerbouwers, loonwerkers en erfbetreders.

Aviko Potato is als deelnemer aanwezig tijdens deze dagen in Assen en hoopt u dan te mogen verwelkomen. Kijk voor info en tickets op www.expoassen.nl/evenement/agro-techniek-assen