Demo’s voor velddag liggen er al netjes bij!

De Velddag van Aviko Potato op 1 juli a.s. vindt plaats op het akkerbouw- en loonbedrijf van Jos Derks in Volkel. De demovelden zijn daar begin april al aangelegd.Hieronder stellen we Jos en zijn bedrijf aan u voor. Het bedrijf van Jos Derks (52) in Volkel lijkt geknipt voor de eerste editie van de Velddag van Aviko Potato. Het ligt allereerst mooi centraal in het Zuidoostelijk Zandgebied.

Lees meer

Velddag in Volkel wordt informatieve happening voor Aviko-telers

Op 1 juli 2016 vindt de eerste Velddag van Aviko Potato plaats in Volkel (N.Br.) Het belooft een gezellige en informatieve happening te worden waarmee Aviko Potato de binding met telers extra inhoud wil geven. In deze en volgende nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees meer

Velddag is ideale gelegenheid voor informeel contact

Chris van den Boogaart, buitendienst Aviko Potato Zuidoost:

De Velddag van Aviko Potato op 1 juli a.s. in Volkel is een investering in de contacten tussen telers en Aviko Potato en tussen de telers onderling. “Wij willen de telers graag bij elkaar hebben en de telers hebben het liefst contact met Aviko in de regio”, zegt Chris van den Boogaart van de buitendienst in het gebied.

Lees meer