• Header 1
  • Header 4
  • Header 2
  • Header 3

Nieuws

Landelijke ATC-vergadering

Op woensdag 14 juni is de landelijke ATC vergadering in De Meerpaal in Dronten. U bent als teler van harte uitgenodigd. Gastspreker is auteur en columnist Rosanne Hertzberger. Zij deed postdoctoraal onderzoek bij de afdeling moleculaire microbiologie van Washington University en promotieonderzoek bij de UnA & NIZO Food Research. Onlangs publiceerde zij haar boek ‘Ode aan de E-nummers.’ 

Lees meer

Het advies blijft: tijdig pootgoed afroepen

Het hangt een beetje af van hoe het weer zich ontwikkelt maar Sander Hutten van de afdeling Logistiek van Aviko Potato zou niet verbaasd zijn als er dit jaar wat meer hectiek is bij de afroep van pootgoed dan andere jaren. “Ik merk op dit moment al dat de zelfhalers via de buitendienst gaan vragen waar ze hun pootgoed kunnen halen. En het zou me ook niet verbazen als telers eerder gaan bellen vanwege de krapte.”

Lees meer

Pootgoed controleren én er goed op passen!

De komende weken ontvangen de aardappeltelers weer hun pootgoed. Om teleurstellingen te voorkomen is controle bij ontvangst sterk aan te bevelen. Hetzelfde geldt voor de zorg na ontvangst. Wat goed is, moet goed blijven. Hieronder vindt u tips voor ontvangers en halers.

Lees meer

Marktupdate

Aviko Potato houdt u elke week op de hoogte van ontwikkelingen op de aardappelmarkt i.s.m. Darion.


Download hier de laatste marktupdate

Vind uw buitendienst

Altijd en overal goed geïnformeerd. Onze buitendienstmedewerkers staan voor u klaar.


Vind uw buitendienstmedewerker

Nieuwsbrief
E-mailadres(*)
Emailadres svp
Validatiecode(*) Validatiecode
Ongeldige invoer